«Українськоа молочна компанія» причетна до отруєння цілої родини на Чернігівщині?

25.02.2020 14:12

У селищі Борзна, що на Чернігівщині представники «Української молочної компанії» отруїли отрутохімікатами цілу родину. Наразі всі вони, включаючи малолітніх дітей перебувають в реанімації.Представники цієї компанії вже намагаються «порішати» все з представниками влади. Потерпілій родині вже пропонували хабар за повну «мовчанку».

Об этом сообщает Роспрес

Про це на своїй сторінці Фейсбук розповів юрист, Петро Гайовий.

«Родина Ковальчуків з Сидорівки на Борзнянщини потрапила до реанімації після того, як гвинтокрил обпризкувач хімікатів окропив не тільки поле, а й подвір’я з людьми. Подія сталася 27 липня, 28 липня родина Ковальчуків з 1,5 річною дитиною опинилися в реанімації. Реакції влади та ЗМІ не було, окрім знімальної групи з ICTV Надзвичайні новини.

Гвинтокрил, що потруїв людей належить Молочній компанії, що орендує землю в селі. Представники компанії вже приїзжали до постраждалих та пропонували гроші. Чи порушина кримінальна справа і які будуть наслідки по здоров’ю для постраждалих людей — поки не відомо! Не дайте цій історії пройти непоміченою. Бо безконтрольне витравлювання тварин і людей триває не перший рік!», — зазначив Гайовий.


Новости