Уважаемые читатели, злопыхатели, фанаты и PR-агенты просим продублировать все обращения за последние три дня на почту [email protected] . Предыдущая редакционная почта утонула в пучине безумия. Заранее спасибо, Макс

Маски сброшены. Семья Каплана и Решетника. Разводятся

28.02.2020 10:39

После последнего поста [fb.com/2540099939607036] мы надеялись на понимание Решетником, что мы не хотим видеть ни его, ни рекламу Пионтковского. Однако Решетник недопонял урок и начал всплывать в ленте [fb.com/2768827116530372]. Ему указали, что Пионтковский не принес извинения за несбывшиеся прогнозы про импичмент Трампа [fb.com/2784885174924566]. После этого Решетник не смог больше поддерживать образ интеллигента. Из его рта полились смачные ругательства (при том что с нашей стороны оскорблений не было):
"тебе , дятлу, на пальцах объясню"[fb.com/2795231543889929]
"Иди ты, короче, в сраку, тупица, раз не читаешь и не слушаешь. Чего ты до меня тогда дохарился. Я ж тебя уже когда-то просил , отъебаться. Ты вроде тогда послушал. Сейчас опять вылез с какой-то хернёй. Извинения у него проси! Дурак вообще? Оно не читает, а ты бисер перед ним мечи! Досвидос эвенк!"[fb.com/2793395234073560]
Угрожает:
"возьмусь я тогда, наверное всеръёз именно за выяснение твоей личности"[fb.com/2793395234073560]
"Ну что ж, жди подачу! ... будь уверен , теперь я о тебе не забуду."[fb.com/2796283483784735]
.
Возбуждение Решетника не случайно - в ходе дискуссии был выведен на чистую воду Сева Каплан. Каплан агитировал за импичмент Трампа, аргументируя полностью доводами демократов, и почему-то забывая об освещении следующих событий:
- подписание в присутствии Пайетта и Януковича контракта с Chevron на добычу газа [reuters.com/…/ukraine-signs-10-billion-shale-gas-deal-with-…];
- рекомендации Украине от США ничем не отвечать на вторжение РФ [rnbo.gov.ua/files/2016/stenogr.pdf , листы 32-34];
- давление Байдена и шантаж Украины лишением финансирования из-за дела Буризмы [youtube.com/embed/Q0_AqpdwqK4 53:00];
- слив сотрудницей ФБР Карен Гринуэй амбарной книги Партии Регионов [t.me/s/volodymyrboyko/548];
- поддержка властями Украины Х. Клинтон и втаптывание в грязь Трампа (преждевременное поздравление Порошенко, Аваковские посты про клоуна, посты Геращенка в поддержку Клинтон, угрозы импичментом);
- показания Йованович в защиту Авакова [docs.house.gov/meetings/IG/IG00/CPRT-116-IG00-D003.pdf стр. 273, 274][youtube.com/embed/JbGvWw-opH0 37:50];
- Йованович выдает визу Тахтаю, но не выдает Шокину [mvs.gov.ua/…/13123_Arsen_Avakov_Ukraina_ta_SSHA_spivpracyuv…];
- посол Чалый признается, что контактировал с А. Чалупой, она искала компромат на Манафорта [thehill.com/…/441892-ukrainian-embassy-confirms-dnc-contrac…];
- Луценко признается, что Сытник помогал Клинтон. Холодницкий узнаёт голос Сытника на пленке
[nv.ua/…/yuriy-lucenko-o-pole-manaforte-intervyu-novosti-ukr…]
[nv.ua/…/rozenblat-opublikoval-audio-na-kotorom-yakoby-sytni…].
.
Обзор заявлений Каплана.
[youtube.com/embed/9D0UCcIz9DQ 1:13:40] - Каплан говорит, что действия демпартии - не двойные стандарты, а искусство внешней политики.
[youtube.com/embed/iuNM49EoCuo 12:25] - Каплан пересказывает слова Помпео: "позор, что Кэллы, которую он кстати не упомянул по имени... Кэллы не сумела указать Украину на этой самой карте, что не соответствует действительности ". В официальном обращении Помпео мы видим полные ФИО журналистки [www.state.gov/statement-by-secretary-michael-r-pompeo]. Да, это вранье не искажает суть, но подрывает доверие ко всем остальным словам Каплана. По Украине и Бангладеш - Каплан не привел доказательства. Келли говорит, что нашла Украину на контурной карте, а Помпео - что Бангладеш. Келли требовала извинений перед Йованович, т.е. журналистка подыгрывает демпартии.
[youtube.com/embed/Gf6uE9SZIAQ] -
1:20 "семьи разводятся" - Напускной драматизм, нет доказательств.
3:20 "она подала в отставку перед тем, как взойти на трибуну... но это сказала Фиона Хилл... как считает, просто считает, Дональд Трамп" - Ушла в отставку 19.7.2019. Почему слова Хилл - факт, а слова Трампа - не факт?
5:00 "Хилл сказала комиссии, что вот эта мистификация, о том, что мол это - Украина, а не мы, она была задумана и осуществлена российскими спецслужбами, и это было подтверждено Комиссией по разведке палаты представителей..." - Комитет по разведке состоит из большинства демократов. В отчете, который был роздан перед слушаниями [republicans-intelligence.house.gov/…/final_russia_investiga…], есть данные только о том, что Россия вмешивалась, вмешивалась ли Украина - не указано.
8:54 "Когда Зондланд давал свои показания, он спросил, была ли это услуга за услугу. Безусловно ответ: да." - Сондланд сказал: "I want nothing, I want no quid pro quo" [youtube.com/embed/5BoT5LYBbNM 5:47:00].
.
Вывод.
Сценарист Каплана - Democrat.

Вова П виклав (в мене заблокована ця істота, друзі інколи скидають скріни,я цього не люблю та психую, але ж) про мене черговий бруд. Я до цього звик, такі "полумужи - термін з Гри престолів" , часто так роблять, майже як жінки, але неповноцінні (бо звичайні жінки прекрасні та розумні, тільки занадто емоційні). І верещить про "факти". І шукає компромат. Ховаючи увагу від витрачених державних грошей у мільйонах гривень, за які істота колись відповість. Впевнений.і не тільки воно.
Факти без додатків. Про мене ж викладають"чисту правду".
Вова П не мав фаху та досвіду для зайняття посади, але ж владі потрібні лізуни, а не фахівці, бо ті раптом красти не дадуть. Його взяли працювати керівником. Без жодних законних підстав. Жодних.
Вова П. Отримує від міста заробітну плату просто за те, що постійно"шатається" біля міськради. У кабінеті його ніколи не має. За його походеньки плате місто.
Зауважу, я жодної копійки з міського бюджету не взяв ніколи, хіба що подарував та зробив за власні або спонсорські кошти у мільйон разів більше, ніж цей паразит.
На їх проплаченому,але невдалому Віче,я зачитав свій звіт депутата. Не увесь,бо 54 пункти трохи забагато для регламенту. Істота надала міській раді звіт про свою роботу, яку,і ми знаємо це усі, робить його колега,бо істота окрім прогулок вулицями з порожними балачками нічого робити не вміє. Платить істоті громада, нагадаю.
Вова П. багато років вживав наркотики (думаю й зараз любить це діло), через що втратив подружнє життя. Але це особисте, ніхто не знає, що та як було.
Вова П. Працював на хімічно небезпечному підприємстві у Обухові без жодного оформлення та податків.
Це просто факти. Просто бабло. Вові срати на державу. Бо він же правди про інших хоче?
Немає податків ( привіт ще одному захиснику влади Вовкуловичу, жодної копійки місту за перевезення туристів 10 років з гаком), немає пенсій, немає лікарень,про які він пише, немає садочків, шкіл, нічого. Але Вова П. наче за місто та громаду. Як його босси. Бо вкрасти можна легко і багато. А кріпосним "напарять" у ютубі, що завгодно, наче це все для них.
Вову П. саме я на свою голову привів знайомитись із міською владою.І порекомендував. Здібності підвели:)
Ну і людина воно (воно - це не помилка) звичайно гниле. Хай пише про мене все,що хоче, там на Горі все добре видно. І всі отримають по справах.
За мою участь у "Битві екстрасенсів" знає все місто. Але на відміну від продажного чиновника я не побіг заробляти мільйони на відкатах "на дітях та хворих", а допомагав абсолютно безкоштовно від тисячі упаковок Аквамаріс на приїзд губернатора (ще Мельничука) до апарата УЗД, ноутів лікарні та освіті, іграшок двомстам діткам на велопробіг. І ще сотням маленьких та великих добрих справ.
Вова П. мабуть у шоці, такі гроші, та й на благодійність без відкатів. Воно вже б гуділо пару років з фєном та друзями.
Тепер мені цікаві факти,що за свій, або їм залучений рахунок, зробив він. Хай на одну десяту мого переліку напише, вже буде герой.Але там і на соту немає.
Усі, кому я допоміг, вдячні до сих пір. Як ніколи й ніхто з його ділерів не буде вдячний цьому наркоту на державній посаді.Бо він просто нюхав, а вони просто продали. Чистий бізнес, як і работа Вови П.
Ржищивчани, терпимо далі? Ви точно не кріпосні,ні?На изображении может находиться: 12 человек, люди улыбаются, текст
Нет описания фото.
Нет описания фото.

Комментарии: 5

Новости